banner

Betaalmethoden

Hoe kunt u bij ons betalen


Op onze site betaald u uw bestelling bij voorkeur vertrouwd, veilig en gemakkelijk via iDeal.

Hoe werkt iDeal?

Met iDeal wordt u via een beveiligde verbinding gekoppeld aan uw internetbankier programma. U hoeft zich hiervoor niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Als u een rekening heeft bij ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot bankiers dan kunt u direct met iDeal betalen.

Welke voordelen biedt iDeal voor mij?

- U betaald absoluut veilig.

- iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik.

- U houdt constant overzicht en controle op uw betaling.

- Uw naam en rekeningnummer worden pas aan ons verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. 

Vooruit betaling per bank.

U heeft ook de mogelijkheid om het bedrag vooraf aan ons over te maken. Zodra we de betaling hebben ontvangen zullen wij uw bestelling in behandeling nemen. 

Banktransfer

Bitcoin

Rembours

Credit Card

Mister Cash

Belfius


Sofort Banking

Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen

 

Herroepingsplicht: binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen en alleen ongeopende vepakkingen.

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via UWEMAIL@uwwinkel.nl of u kunt gebruik maken van onderstaand formulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Meer over de herroepingsplicht kunt u vinden in de  algemeene voorwaarden via de bovenste balk op de webwinkel.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN