banner

Reinigen

 
 

GEVELREINIGING


Vervuild? De eerste indruk van een gebouw wordt bepaald door het aanzicht van de gevel. Weer- en milieu-invloeden maken dan ook periodiek onderhoud noodzakelijk.

Gevelreiniging kan op een aantal manieren plaatsvinden:
  • Door middel van water (hoge drukreiniging),
  • met stoomcleanen
  • of via stralen.
Laatstgenoemd systeem reinigt 98% en wordt toegepast op gevels, vloeren, beton en verflagen.

De buitenkant van een gebouw staat bloot aan veel invloeden van agressieve atmosferische en organische vervuiling, die niet alleen het aanzicht maar ook de bouwkundige staat hiervan ingrijpend kunnen schaden. Gevelreiniging is niet alleen van esthetisch belang, het is om de hierboven genoemde reden ook bittere noodzaak. Kosten voor groot onderhoud in de toekomst kunnen zo beperkt worden.

Om de juiste reinigingsmethode vast te stellen wordt per project een opname gemaakt van de aard en samenstelling van het te reinigen materiaal. Gevelwerken werkt met reinigingsmethoden die het gevelmateriaal niet aantasten en milieuvriendelijk zijn. Het verwijderen van vervuiling, in casu het reinigen van gevels is een belangrijke voorwaarde om het schadeverloop te doorbreken en verantwoorde renovatie-, reparatie- en beschermingsmaatregelen te kunnen nemen. Voor alle vormen van gevelvervuiling leveren wij middelen om deze veilig te verwijderen.

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN